Thursday, July 12, 2007

Spruce Creek

I dag (10. juli) dro jeg (Frode altså) til Spruce Creek. Det er et lite flysamfunn som ligger på et lukket område ikke langt fra Daytona Beach. Jeg hadde en avtale med en hyggelig kar som heter Lenny, så jeg slapp lett gjennom vakta. Det er egentlig et boligområde med en flystripe i midten, og taxebaner i stedet for veier enkelte steder. Mange av husene hadde hangar i stedet for garasje! Jeg fikk omvisning på mye av området, og fikk meg også flere flyturer. Først fløy vi en Cessna over til Tampa på vestkysten av Florida, for å hente et annet fly, en Bonanza. Den fløy vi til Charlotte, som ligger lenger sør, før vi satte kursen tilbake til Spruce Creek.


-Spruce Creek--Cessna'n--Bonanza'n-


Deretter ble det en sen lunch pga all flyinga. Så spurte Lenny om jeg ville bli med en tur i flyet hans. Det var en Waco fra 1941 (dobbeldekker)! Vi hadde en flott tur i lav høyde langs Daytona Beach, før vi tok et par looper og roller på veien tilbake... Kan tru det var moro ja... :)


-Waco'n--I lav høyde utenfor Daytona Beach--Loop på gang-

Siden Camilla ikke er så veldig interessert i looper og roller, holdt hun seg i Orlando og brukte myyyyyye mer penger enn meg... på shopping så klart...:)
Der skjedde det vel ikke så veldig mye, så det blir ikke noe referat derfra... Men en ting kan jo nevnes. Camilla fikk en hyggelig beskjed: KOFFERTEN ER KOMMET!!!

0 comments:

 
design by suckmylolly.com