Sunday, July 8, 2007

De første dagene i Orlando

Gårsdagen gikk med til å handle det nødvendigste, da vi fortsatt ikke har sett noe til kofferten. Men litt mer fikk vi jo tid til også da...

Vi var på Ripley's, fra "Believe it or not"-serien. Der var det alt fra hodeløse haner til bilder lagd av toast og en bil lagd av over en million fyrstikker.
Deretter var vi på Wonderworks, et sted omtrent som Teknisk Museum. Her var det mye spennende, både for store og små...til og med en simulator der man kunne lande romfergen. Frode klarte dette selvfølgelig på første forsøk:)

Camilla fikk lekt seg med såpebobler.

Utpå kvelden var vi på minigolf. Kjempeartig bane med dinosaurer og vulkan som spydde flammer.

Dagen i dag har også gått med til småting. Vi dro til et sted som heter Kissimmee. Der har de en liten park som heter Fun Spot. De har verdens høyeste SkyCoaster, som er 100m(!) høy. Den på Tusenfryd er til sammenlikning 30m høy... Klart den måtte prøves.Det måtte også G-force Dragster. En dragracing-tur på skinner som gjør 0-200 km/t på to sekunder...De hadde jo minigolf som vi så klart måtte prøve. I blacklight... Stilig.Til slutt dro vi på Medieval Times, en borg fra middelalderen der vi fikk mat og drikke mens vi så på hesteshow og "kamper" mellom riddere. Kjempeartig. :)


0 comments:

 
design by suckmylolly.com