Sunday, July 8, 2007

Dæven døtte, det er varmt!!!

Nå har vi endelig kommet frem til Orlando. Turen nedover tok ca. 22 timer.(Kjøretid) Vi dro fra New York kl. 11:00 på torsdag der vi fikk utdelt en Chevrolet Trailblazer. Frode ble litt skuffa over at det ikke ble en FORD, men den gjorde nytta si.


Vi cruisa nedover og tok en kjapp tur innom Washington D.C, der vi tok noen bilder fra bilen av både White House, Capitol Hill og Washington Memorial.
l

Vi var mest ivrige på å komme oss nedover til Florida, så vi valgte ikke å bruke noe lengre tid i Washington.


Etter en god del mil valgte vi å overnatte på et motel (Ramada Inn) langs veien i North Carolina. Et helt greit sted, bortsett fra at "continental breakfast" her var en sjokolade donut og litt frokostblanding...hehe...


Dagen etter kjørte vi videre gjennom masse tordenvær og styrtregn...så også en twister-tutt:)... Det var såååååå varmt og lummert!!!!!.

Vi kom frem til hotellet vårt i Orlando ved 18-tida den 6 juli, og brukte kvelden på å utforske området, spise gooooooooooood mat og nyte livet.


Kofferten vår har vi enda ikke sett noe til, så den er nok borte vekk, men vi koser oss for det:)På hotellet vårt her er det ganske dyrt å ha internett på rommet, så vi samler opp noen bilder osv, og skriver i bloggen innimellom...det blir ikke hver dag dessssverre, men vi vil holde dere oppdatert:)

0 comments:

 
design by suckmylolly.com