Thursday, July 5, 2007

Dag 2, sightseeing i New York

I dag har vi trasket rundt hele byen. Vi tuslet først bort til den lille Empire state building-tingen. Der ble vi sluset gjennom både sikkerthetskontroller og ulike billettkontroller helt til vi kom til en fyr som skulle hjelpe folk inn i heisene. Han pekte på en av heisene og ba oss gå inn. Vi trykket på den høyeste etasjen, som var 18...noe vi egentlig syns var litt rart. Da vi kom opp dit, befant vi oss mitt i et øde leilighetskompleks. Vi prøvde å ta heisen ned igjen, men det gikk ikke...Så vi tuslet litt rundt til vi fant noen lugubre trapper, og gikk ned ørten etasjer til vi fant en heis som virket, og som tok oss helt ned igjen. Da måtte vi gjennom ALLE køene og sikkerhetskontrollene igjen, til vi så ble plassert på riktig heis som tok oss helt til toppen (86 etasje)...ække alle som kan si at de har gått seg bort i Empire State building...hehe!!:)...Da vi kom til toppen blåste det noe sinnsykt, og utsikten var litt disig. Vi tok noen bilder og så litt på utsikten før vi tok heisen ned igjen.Da vi kom ut, satte vi oss på en slik en sightseeingbuss som tok oss rundt det meste av downtown New York. Vi hoppet av ved Battery Park, og tok Staten Island ferja for å knipse noen bilder av The Statue of Liberty.

Etterpå tok vi oss en tur til Ground Zero, og gikk inn på museet de har lagd der. Der hang det vrakrester fra en av flya på veggen..og de hadde stilt ut mange av de tingene som ble funnet etter at tårna hadde rast sammen. Her en en bamse som ble funnet på stedet.

Resten av dagen gikk med til litt shopping og knipsing rundt ved Times Square. Her var vi blant annet i en svær!! M&M-butikk.


1 comments:

David said...

Hey guys,

You're in States, Thats awesome. I hope you guys have a great time. Even though I can't read in Norwegian yet the pics say a lot. Remember to eat a hot dog in Nathans.

Have fun

 
design by suckmylolly.com