Tuesday, July 3, 2007

Feriestart!!:)

Jaja, nå har vi endelig kommet frem til New York, nærmere bestemt, Best Western President Hotel på Manhattan. Reisen vår begynte med å sitte 2 1/2 time inne på flyet vårt på gardermoen. Det var noen som hadde klart å få pushbackbilen til å dø, mens den satt fast på nesehjulet på flyet, slik at de ikke fikk den av igjen. Flyet mistet da sin andre slot-tid, og var da allerede 1 time forsinket på grunn av dårlig vær i England. Vi fikk tilslutt ta av ca. 3 timer etter den opprinnelige avgangstiden, etter å ha også stått 1 time! på taxebanen.

Da vi kom til Heathrow, etter å ha humpa og rista oss gjennom ørten regnskyer, måtte vi LØPE!! flere mil gjennom terminal 4 for å tilslutt få beskjeden om at flyet vårt videre til New York var "long gone".!!...Da var vi rimelig anpustne og fornøyde...hmpf.. British airways-mannen i skranka booka oss inn på Hilton-hotellet (se bildet nedenfor) for natta og lovte oss at vår bagasje ville bli booket om til det første flyet til New York dagen etter sammen med oss. Hotellet var egentlig helt greit, maten var ok, og heisene snakket "posh"-engelsk..hehe:)


Dagen etter, kl 06:00 troppet vi opp i "departures", kjøpte engelsk sjokolade (flake), og gikk til gaten. På vei dit så frode leiebilen vi skal ha nedover til Florida. (Se bildet nedenfor).


Da vi ankom JFK-flyplassen fikk vi "grøntkortet" vårt og møtte håpefulle opp ved bagasjebåndene...og ventet...og ventet...og ingen svart trillebag med brun tape på håndtaket kom......for den sto visst nemlig igjen på Heathrow i følge gubben i British Airways skranken på JFK....På Heathrow var det visst kaos, og de mente at det kunne ta flere uker før vi fikk se den kofferten...
...vi tassa da ut i varmen...(DET VAR VARMT JAH!!)...og så hører vi en amerikansk fyr med svart mafiadress og mørke solbriller som spør om vi trenger drosje. Han drev visst med limousine service og kunne kjøre oss, så vi ble med, og slapp dermed den lange drosjekøen. Etter mye trafikkaos kom vi frem til hotellet. Vi fikk rom i 14 etasje!! wææææ...helt greit rom....

Etter å ha ventet så lenge på å endelig komme til New York, dro vi fort ut for å utforske byen og handle klær og andre nødvendigheter siden vi nå ikke hadde no bagasje....UTEN KART...noe som vi i etterkant ser vi SKULLE ha tatt med. Denna byen er mye større og forvirrende enn vi først trodde...Etter å ha trasket langt, lenge og lengre enn langt, fikk vi i oss litt mat, og kjøpte det vi trengte...Nå ligger vi og ser gjennom de 40+ kanalene vi har på tv`n på rommet, og lader opp til i morgen. Da blir det sightseeing for alle penga!!:)...og hvem vet...kanskje det kommer en koffert trillende inn på hotellet i morgen....(sikkert ikke, men man kan jo håpe:))

...Fortsettelse følger...:)

0 comments:

 
design by suckmylolly.com