Monday, January 15, 2007

Sau

Jeg ba Frode gi meg en tittel på dette innlegget som inspirasjon, og det ble sau??!!...jaja..kan jo ha en sammenheng med at vi nettopp har sett farmen, eller så er han bare veldig gla`i ull??!

Da var denne helga over. Det skjedde egentlig ikke noe spennende, vi jobbet hele helga begge to, og så ikke så mye til denne stormen som har herja landet de siste dagene....vel...bortsett fra et fly som skled av rullebanen, og diverse tullinger som kjørte av veien.

Jeg har forresten blitt SUNN i det siste...har meldt meg på puls-marsjen på nrk...
http://www24.nrk.no/bedrepuls/ helt genialt...så nå er jeg ute og tusler hver dag (STOLT) Det ble 15000 skritt i dag!!!..pluss litt til hjemme. Jeg har også kjøpt meg en super vekt som tenker selv..litt skummelt...menmen...skal nå komme i form før sommern jah!!

MASTEROPPGAVENYTT: I dag har jeg for det meste sitti og pønska på spørsmål vi skal ha i spørreundersøkelsen vår, og skrevet noen småting på begrepsavklaringen. I morgen har vi veiledning...blir spennende...håper han ikke hakker alt for mye ned på teoridelen..(krysser fingrene).

En ting alle bare MÅ se!!!!:....verdens nydeligste tegnefilm-snuttefnutt: Gå inn på www.youtube.com og deretter søk på "kiwi"....sukkk...det kom nesten en tåre...hehe...Kiwi-fugler ruler!!...en sånn en har jeg lyst på:)...Frode....smisksmisk..?;)

0 comments:

 
design by suckmylolly.com