Monday, January 8, 2007

Julen 2006

Denne julen ble feiret sammen med hele familien, både min (Camilla) og Frode sin. Søstern (Karianne) kom hjem fra Australia sammen med kjæresten sin fra Mexico (Daivd), og brodern tok en tur hjem fra militæret, der han nettopp er offisielt blitt skipsdykker!!! Vi tenkte vi skulle vise David noen norske juletradisjoner, så da ble det selvfølgelig en harrytur til Sverige, pepperkakebaking, elg- og zebraspising...øøøøh...-David på harrytur i Sverige-- Kreative pepperkaker-
Beate, Holger og Robin (Søstern til Frode med familie) kom også en tur fra Tyskland i jula, og vi feiret julaften sammen da de kom 2 juledag. Robin er blitt stor gutt, hele tre år!!...og han fikk se den norske julenissen på julaften:) Selv om vi ikke feiret jul i Nannestad i år, måtte vi jo finne på noen finurlige måter å pakke inn gavene deres på. Det ble alt i fra symboldikt, til eksploderende innpakkede ballonger, og hemmelig juletrepynt.


-Karianne, litt forvirret over pakken sin-


Nyttårsaften ble først feiret sammen med Frodes familie i Manesjen. Robin syns at raketten vi sendte opp før han la seg bråkte litt for mye, men stjerneskudd var stor suksess..:)...Deretter dro vi til Oslo for å ta noen bilder av fyverkeriet der...litt skuffende må jeg si...trodde det skulle være litt mere futt...menemen..moro læll:)
-Utsikt over Oslo på nyttårsaften-

-Oslotrafikken--Godt nyttår!!-

0 comments:

 
design by suckmylolly.com