Wednesday, February 21, 2007

Vern om dine favorittbiter!!!

Ja, nå verner jeg masse her!!...(gomle, gomle)...hehe...må slå til mens Frode er på jobb;)
I dag tok jeg meg en tur til storbyen igjen, men måtte først pløye meg gjennom en snøstorm på vei til stasjonen...brrrrr...-12 grader!! Romeriksporten bestemte seg så for å kortslutte, så da tok toget MJØLKeruta utenom tunnellen, noe som tok halvannen evighet. Da jeg endelig kom frem til skolen, møtte jeg Torill og Nina, og vi hjalp hverandre med å gå gjennom SPSS og lage en mal som vi kan legge inn resultatene i, fra alle undersøkelsene etterhvert. Etter å ha lest gjennom informasjonen jeg fikk på SPSS-kurset, ble det ikke så vanskelig som jeg hadde trodd..får bare håpe at vi faktisk har gjort det riktig.


Da jeg skulle hjem igjen, ble toget forsinket, så da ventet selvfølgelig ikke bussen...Da var det bare å ta beina fatt og tusle hjem gjennom den samme snøstormen som ikke hadde giddi å flytte på seg..jeg gjentar...BRRRRRRR...

Da jeg kom hjem fikk jeg en hyggelig overraskelse...9 spørreskjemaer i postkassa...:)...så nå har jeg 11 tilsammen så langt..wiiiiiii:)

I går hadde vi veiledning igjen. Det viser seg at vi har igjen litt på teoridelen som vi må jobbe med, så nå har vi lagt en slagplan...har bare 2 måneder igjen...wææææææogdobbelwææææææ!!!

På mandag var jeg på jobbintervju på en spesialpedagogstilling der jeg evt. får ansvar for barnehagene på Jessheim øst....Hvis jeg får jobben, blir jeg en omstreifende pedagog..hehe..Intervjuet varte i ca 45 minutt, og jeg tror det gikk ganske bra...*kryssefingrene*...skal ringe dem på fredag for å høre om det er håp...:)
Nå gleder jeg meg bare til Frode kommer hjem, for da skal jeg ha potegull og dip....(hvis jeg klarer å vente til han kommer da....dumdidum;)) Jeg er egentlig blitt sunn, men en gang i blant kan man jo unne seg litt snacks;)

I mellomtida skal jeg bare sitte under pleddet her og tine fra topp til tå...mmmmmmm....godt med peis ja:)

0 comments:

 
design by suckmylolly.com