Sunday, November 15, 2009

God jul!!..

...ja...det er ikke akkurat jul enda, men snøen kom, og da ble vi litt engstlige for vinterdepresjon....dermed ble det julegaver på oss...hehe...bla en pc...men desverre så virker ikke photostory på windows7.....hvis det er noen som vet om en lur løsning, så rop ut!:)
...jeg har ikke vært så god på å oppdatere denne siden i det siste...tida strekker lissom ikke til...men det er ikke noe å snurpe over...;)

Nå er vi endelig blitt ferdig med badet oxo. Det tok ca 2 mnd....men vi ble veldig fornøyde:)



















Har fått denne sangen på hjernen.....kan det være pga all denne photostoryjobbinga tro?:)




takk til ILBAGIANO


Denne er også helt nydelig:



Takk til MarynaBaden


Et nytt barnehageår har også begynt siden jeg sist skrev her....Mange nye herlige barn og voksne...Dere gamle er også seff fantastiske!..:)...I dag har vi hatt hobbyfish!!Den nye kreative idé-guruen som vi er så heldige å ha fått til oss i barnehagen (Nina) viste frem en fantastisk bok hun hadde lagt, så jeg ble helt gira....nå skal det bli bøker ja!...tror nesten vi bør starte eget forlag!:)Det hadde vært noe..hehe... Er det noen som har litt tid til overs som jeg kan låne?:)..Jeg har så lyst til å gjøre såååå mye....:)

Friday, July 17, 2009

Sommerferie

Nå ser jeg det er en stund siden jeg har skrevet her. Mye har skjedd siden sist. Nå er jeg snart i min siste uke av sommerferien, og det ser ikke veldig lyst ut når det gjelder været...Det har vært bra et par dager nå, men da har jeg seff vært dårlig...I begynnelsen av ferien bygde vi platting og kjøpte basseng, som jeg enda ikke har fått bada ordentlig i...hmpf...jeg lever fortsatt i håpet..hihi...:)


























Jeg, Gudrun og Anne-Mette lagde juli-kalendere til hverandre, og jeg har fått veldig mye fint scrappestæsj. Siden jeg også hadde lønningsdag midt i ferien, klarte jeg ikke å la være å kjøpe 2 forundringspakker fra Hobbyhimmelen, en med stæasj og en med ark!:)..så fort huet er på plass igjen blir det nok scrapperaid jah...wiiiiiii:)...har 18 kort så langt..og hvis jeg klarer å la være å gi bort flere, så kan det hende at jeg når 50 stk før jul en gang...hihi..;)...meneh..det er jo mye mer gøy å gi bort...hihi


Vi driver også å planlegger vårt nye bad for tida...har hatt 4 stk på befaring allerede, og det virker lovende. Det største problemet nå er at badet blir dyrere og dyrere ettersom jeg ser i fler og fler kataloger...hehe...det er så mye fint...*sukk*:)...tror det blir byggestart i aug/sept hvis alt går etter planen...:)...gleder meg til fredagsbad med en god bok hver uke....ahhhhhhhhhh:)....har forresten snart lest 2 bøker så langt i ferien: "Lucifers Evangelium" av Tom Egeland, og "The Sleeping Doll" av Jeffery Deaver....begge kan anbefales...Jeg har også "Tyskerungen" av Camilla Lackberg som ligger og venter på meg....:)...vet ikke hva som har skjedd, men jeg har blitt helt hooka på bøker...sikkert fordi huet mitt er tomt for jobbting for tiden...hihi...deilig:)

Jeg må nesten innrømme at på 90-tallet var jeg hardbarka Aqua-fan, mest pga de komiske tekstene..hehe...Nå har de kommet med ny låt...og alle låter med "cherry coke" i teksten er jo bra!!;)...hehe






Bye og Rønning har også lagd en parodi på den nye sangen som er nesten bedre..hihi:)


Takk til jonronning:)

Saturday, June 20, 2009

Sol og sommer!!:)

Nå er det helg igjen...og det er ikke veldig fælt:)...Denne uka har gått immari fort...sikkert fordi jeg har hatt nok å gjøre...hehe...Sist fredag var det frislepp i kommunen. Da ble barnehagen kåret til årets beste arbeidsplass i Ullensaker!!:)














Denne uka begynte med sommertur for alle de flotte barna på Bamsestua...Da dro vi til gardermoen og så på livet der:)...kjørte bla heis opp og ned til alarmen gikk;)...husk barn, aldri lek med heisen;p..Da vi kom tilbake feiret vi torun sin bursdag....som vi overhodet ikke hadde pønsket på i forveien;)....På torsdag var det sommerfest i barnehagen. Da hadde det styrtregnet hele dagen, men det ble plutselig opphold akkurat da vi skulle ha festen..YAY!!:)
Nå er det bare 2 uker til ferie!!!:)...men jeg lengter ikke så mye til den nå, for jeg har plutselig fått en haug med energi...fra hvor vet jeg ikke...kanskje jeg har sånt solpanel i panna som har plutselig lada seg opp...ikke vet jeg...hihi:)

...var ute og gravde i hagen i sta, men fant ikke noe gull...men så at jordbærplantene står i full blomst:)...nå kan det ikke være lenge igjen!!!...hehe...kjøpte ei søt jordbærpike på Nille som skal passe på plantene mine:)















Hadde smokieaften i går...takk "Toto";)....driver og pønsker på no hemlisser...mwhuahahha;)Denne sangen er sååå fin....det er ikke smokie som synger, men den er fra den søteste filmen jeg har sett på lenge:)



Takk til greta9193 :)

Tuesday, June 2, 2009

Penny Black saturday challenge

Hei og hopp:)...tenkte jeg skulle prøve meg på å lage et kort fra en sketch som ligger ute på Penny Black sin "saturday challenge"
Her er sketchen:













..og her er kortet mitt:




Papir: Bazzil, BRS Butterfly flat paper, "Wild asparagus boy borders and tags"
Blomster: Prima
Stempel: Penny Black "Gifts for you",
Tekst-stempel: Penny Black "Enjoy the little things"
Fargelagt med: "Le Plume II"

Monday, June 1, 2009

Søt sang:)





Kloke ord:)

"En droppe droppad i livets älv
har ingen kraft till att flyta själv
Det ställs ett krav på varenda droppe:
Hjälp till att hålla de andra oppe!"









"One hundred years from now
it will not matter what kind of car i drove,
what kind of house I lived in,
how much money I had in my bank account,
nor what my clothes looked like.
But the world may be a little better
because I was important
in the life of a child."

Sommer og sol!!!

Ahhhhhhh...deilig med soooool:) Nå har vi kommet hjem etter å ha vært i Halden i 2 dager:) Søstera til Frode + familie hadde leid et feriehus der nede via http:/www.novasol.no/ som var kjempekoselig:)


















Et artig gammelt kastanjetre:)







Det var også noen søte bleike kuer der (Er sikkert sånn jeg hadde sett ut hadde jeg vært ei ku;))..Robin påstår fortsatt at de er sauer...hehe...kuer skal jo være brune..:)


På lørdag grilla vi, prøvde å få dragen til Robin opp i lufta, prata med kuene og koste oss...Det var deilig å ikke bekymre seg for noe annet enn ikke å bli solbrent..hehe:)

















På søndag rodde vi ut på Iddefjorden i en båt som hørte til huset. Etterpå dro vi opp til Fredriksten Festning og så på livet:)






Fin utsikt over byen:)



















I dag har jeg stelt hus, oppdatert hjemmesiden til jobben, og hatt litt førstehjelp på plantene mine som var litt overtørste etter helgen:)...effektiv ja!...I morgen skal jeg til Oslo på planleggingsdag med jobben. Bølgen og Moi, here I come:)

Sunday, May 17, 2009

Hipp hipp hurra!!!:)

Hurra for 17 mai!!!!

Strålende sol, is og pølser...mmmmmmmm:) I dag har Frode vært på jobb, så jeg ble med slekta en tur på Jessheim etter vi hadde inntatt 17mai-lunsj på Nebbenes:) På Jessheim møtte vi på Svigermamma og svigerpappa, og satte oss ute på Egon i sola og så på diverse tog og korps. Etterpå kjørte vi Pappa hjem så han fikk slappe av før han og Hovin-korpset skal på gardermoen og overraske Alexander Rybak med fairytale-spilling:)Jeg og mamma dro videre til Eidsvollbygningen og spiste mere is og så på livet:)

Nå har det ikke blitt mye bloggskriving i det siste...har rett og slett blitt sløv...hehe...Siden sist har vi blant annet kjøpt ny bil. (En bil jeg omtaler som grønn.) Den heter visst Volvo V70 og har 200 hester og litt turbo osv...finfin bil:)Frode har solgt pickupen, så nå er han på jakt etter en bil også..

Jeg har også holdt på en del i hagen i det siste. Det var så deilig at all snøen forsvant til slutt...selv om en god del av den endte opp i kjellern i form av en stor vanndam...jeg har bla. planta både stikkelsbær, kirsebærtre og jordbæråker. Denne hagen skal bli BÆRekraftig jah!!!

Denne uka går nok med til jobb, jobb og mere jobb...men jeg har en følelse av Himmelspretten blir en ganske heftig scrappedag nå som jeg har lagd nytt hobbyrom. Det gamle rommet skal bli til et større bad..wiiiiiiiiiiii:)...Nå skal det snart komme noen handymenn hit på befaring for å gi oss et tilbud på badoppussingsjobben...blir spennende:)



Et kort jeg lagde til en student jeg hadde på jobben:)

Sunday, February 1, 2009

Må sees!

Saturday, January 24, 2009

Godt med helg:)

Nei, nå snør det igjen!!....for en overraskelse....vi vurderer nå å gå i hi...håper noen kan grave oss ut til våren:)... Men det passet jo bra at jeg fikk en pakke i dag fra Happy hobby som jeg hadde bestilt;) Jeg trengte sårt en haug med nye ark...og da ble det også en liten stempelbestilling;) Ark er jo til for å brukes, så dermed ble det et kort i dag:)















Jeg fikk også et liten pakke fra USA i dag. Den kom i forbindelse med en swap jeg var med på der vi skulle sende avgårde klistremerker for hver bokstav i alfabetet...moro:)














...Satt og så på "LAink" i går kveld og da var det et band som kom innom der for å bli tatovert. De het Emerson Drive og har egentlig litt fin musikk...boyband/country stil. Denne sangen her er ikke så værst...fin tekst:)

Saturday, January 17, 2009

Mat er luksus!

Ja!...i dag skulle vi en tur til Manesjen og feire bursdagen til svigermor, men først tenkte vi oss en tur på senteret for å kjøpe oss litt mat. Vi kom oss inn og pløya oss gjennom folkemassene, og endte opp i kø på "Tante Sofie". Etterhvert gikk brannalarmen på senteret og de sa at alle måtte ut....så vi tusla ut i kulda uten å få i oss no` mat. Ute var det KALDT, så vi traska litt rundt til en del av folka begynte å gå inn igjen....Da trodde vi det hele var over, så vi stilte oss bakerst i køen igjen i håp om å få oss noen baguetter... MEN det tok ikke lang tid før det begynte å ule IGJEN!...Da kom det noen sære "brannvakter" med gule vester og sa at alle MÅTTE ut...så..tass,tass,tass...ut i kulda igjen...Da var vi iferd med å gi opp mat-prosjektet...Etter en stund ute med hakkende tenner og blåfrosne armer og bein gikk vi inn igjen...Alarmen ula fortsatt og den automatiske beskjeden var fortsatt at senteret skulle evakueres, selv om alle vaktene slapp inn folka igjen...IKKE veldig logisk spør du meg. Vi ble ikke akkurat imponert over evakueringa der kan man si...menmen...vi fikk oss nå mat til slutt...

Etter en veldig koselig dag i Manesjen, bestemte vi oss for å stikke innom OBS for å kjøpe oss noe kveldsmat, og i frysedisken der lå det noen kyllingvinger og frista.. så svake som vi er, kjøpte vi to poser og dro hjem. Vi slang dem inn i ovnen, satt oss foran tv`n og venta på at de skulle bli ferdig før filmen vi skulle se begynte. Etter ca 1/2 time begynte det å lukte rart...Jeg tusla inn på kjøkkenet, og det stinka hundemat!...helt på trynet...så da tenkte jeg...ahh...kyllingkrydder tar sikkert bort lukta...og Camilla krydra i vei...og så satt jeg meg i stua igjen...MEN lukta forsvant ikke....Tilslutt ga vi opp, slo av ovnen og dro til Dal og kjøpte oss "junk food" bare på trass!!!.....Kyllingvingene ligger fortsatt i ovnen...Det er vel like før de flyr av gårde...(kanskje like greit)...At det skulle være så vanskelig å få i seg mat i løpet av en dag hadde jeg ALDRI trodd.
Et godt tips: Kjøp aldri frosne kyllingvinger på OBS...De lukter hundemat!!!!


Over til noe positivt: Jeg fikk pakker i posten på torsdag...YAY!!!....og begge fra USA.
Den første var en swap der vi skulle sende 50 klistremerker:














Når det gjelder den andre pakka, så skulle vi sende ting som vi hadde i huset. Vi skulle ikke kjøpe noe nytt. Jeg fikk bla noen nydelige scrapbook-ting:














Nå skal jeg krype under pleddet her på sofaen og slappe av igjen etter en alt for slitsom dag...hehe...ufff...

Sunday, January 11, 2009

Savner bilen....snufs

Ja, nå håper jeg bilen blir ferdig i morgen...det er litt kjedelig å ta toget hele tida...og ikke minst KALDT!!....
Var deilig med litt helg igjen nå...Vi har fått kastet ut juletreet, og kvitta oss med jula, så nå gleder vi oss bare til våren og at det skal bli varmere:)
..jeg fikk en pakke i posten i uka som var. Den var full av scrappeting fra Ungarn...YAY!!! Det var så mye fint:)














I dag blir en slappe av-scrappedag kjenner jeg. Jeg ble ferdig med hemliss til planleggingsdagen, (må bare huske å ta det med i morgen..ehmm..)..så nå har jeg hele dagen fri...aahhh...har fått lagd et kort allerede i dag.














..tenkte jeg kanskje skulle "swappe" det på swap-bot...Jeg tror jeg legger postkort-sendingen min litt på is en stund, for det er mye mer moro å få PAKKE i posten..hehe...er blitt helt hooka nå...:)

Sunday, January 4, 2009

Kommentarer

Nå skal det være mulig for ALLE å legge igjen kommentarer her selv om dere ikke har google konto:)

Saturday, January 3, 2009

Ønsker meg ny bil!!

JA!...det gjør jeg...på vei hjem fra jobb i går, bestemte audien seg for at nå skulle den leke "kenguru" på E6`n av alle ting, litt nordafor Mogreina...og selvfølgelig midt i rushen...Heldigvis så hang gassen seg opp i tillegg, så jeg fikk humpa meg opp bakken ved Statoil og litt bortafor til Esso`n på Råholt. Der ble`n stående til langt på natt til Frode og en kollega kom og taua den hjem på glatta...Så nå står`n i skammekroken i garasjen og spiller død...men jeg er sikker på at den bare later som for å irritere meg!..*skuuule bort på*...tror jeg skal begynte å bruke spark til jobb!

MEN det var godt å komme på jobb igjen etter ferien:)...er litt småforvirra for nå er det plutselig helg igjen..hehe..:)

..Har fått roa meg litt ned i dag da, og lagd litt kort...Det er greit å ha noen kort liggene, for plutselig så er det noen som har bursdag osv..:)














..har fått noen kort i postkassa i det siste oxo:)


















Go`sangen kommer her:)...Denne versjonen er ikke så bra som da Bamsestua sang den på personalfesten...eller hva???!!...ehmm....;)*Synge*...ja Frode kan være gla`han er på jobb for her jomer det sure toner til både country og diverse norske låter...hehe...."lalalalalalalalala country roads...lalalalalala":)




Her er en fantastisk fortelling!!!:)


 
design by suckmylolly.com