Thursday, October 30, 2008

Overraskelse på jobben

I begynnelsen av uka fant jeg ut at et par på jobben fortjente å få en liten overraskelse hver og da var jeg tilfeldigvis i scrappehumør:)...så jeg lagde en liten eske til dem hver med litt småstæsj:)Desverre så fant de ut hvem det var fra, for jeg er jo så lite diskre, og har et litt dårlig pokerfjes...hehe...:)







Pakke i posten!!

Ja i dag fikk jeg pakke som har kommet helt fra Florida:) Det var tingene fra en "swap" jeg er med på:) Vi skulle sende hverandre en stor konvolutt med bare flate ting, og her er hva jeg fikk!!:)














Jeg var også så heldig å få to postkort i dag, ett fra Kina og ett fra Hviterussland:)
















..fikk også et kort i posten i går fra Florida:

Tuesday, October 28, 2008

Ting og tang i posten:)

Ja det har vært litt av hvert i posten i det siste, og jeg har fått sendt ut noen småting også:)
...har fått en del postkort i det siste, fikk et i dag fra søstern som er i New York i 2 uker før hun flytter til Mexico:)



















..Også var vi så heldige å få brev fra Beate (søstera til Frode) i uka som var. Da hadde Robin tegna to fine tegninger for oss, så de MÅ jeg få vise frem:)















I det siste har jeg jeg også meldt meg inn i noe som heter Swap-Bot.
(www.swap-bot.com) Det er en litt avansert form for byttering der man sender pakker til noen der ute i den store vide verden, og får noe spennende i posten selv også:)
Her er hva jeg fikk forrige dagen da vi skulle bytte klistremerker:)


Sjokkopplevelse!:)

Da jeg var liten så var en av favorittene mine, filmene av bøkene til Astrid Lindgren, spesielt "Bakkebygrenda":)
















En dag da jeg dreiv og lette etter en sang på You Tube, så kom jeg over en videosnutt som ga meg litt av et sjokk. Det var en medley av "Lindgren-sanger". MEN....en av de som sang var "Anna" fra Bakkebygrenda...hun hadde blitt voksen!!!!og heter Anna Sahlene....og ikke nok med det...hun har blitt popstjerne...visste ikke at de barna hadde lov til å bli voksne jeg??!!! ..jeg trodde de alltid skulle være små og bo i den lille grenda på den tida da høydepunktet på dagen var å handle knäkkebrød og falukorv av den bästa...:)..jaja....her er snutten ihvertfall...sukk...

Sunday, October 19, 2008

snaaart snøøø...brrr

Ja, nå er jeg sikker på at det snart kommer snø her...og det er ikke lenge til JUL!!...YAY...har jobba litt med noe hemmelige greier i helga;)...gjorde også ferdig en hemliss-gave i sta som jeg skal sende til noen der ute i den store vide verden. Jeg legger ut bilde av stæsjet så fort personen har fått det.

..Lagde et kort til Torun for ikke så lenge siden fordi hu var så grei og ga meg noen flotte stempler:

















..Nå har jeg også gjort klart to kort som jeg skal gjøre ferdig på hobbyfish i morgen...får se om jeg klarer å la være å gjøre de ferdig i dag..hehe

...har også fått et par kort fra postcrossing i det siste...moro å få ting i postkassa!!:)



Saturday, October 11, 2008

Overraskelse i posten:)

Da jeg så ned i postkassa vår i dag, så jeg en konvolutt som hadde kommet helt fra Japan!!...Oppi der lå det en koselig liten overraskelse:



Kawaii-klistremerker..YAY! Da ble dagen plutselig mye bedre..hihihi:)

Friday, October 10, 2008

Helg igjen:)

Ja nå er det helg og stille i huset:) Frode er på OSL-fest, og jeg koser meg hjemme:)...har forresten fått noen postkort i løpet av uka:


















Før jeg hadde ferie lagde jeg et kort til Heidi fra et par av oss på jobben. Det ble et litt artig kort..hihi


















I går var jeg og Frode på skattejakt (cachejakt) på andre siden av Hadelandsåsen. Vi fant ikke mindre enn 20 stk!!!:)...måtte jo få litt trim i løpet av ferien også;)

Monday, October 6, 2008

Ferie:)

Siden jeg nå har begynt ferien min, så får jeg ikke lov til å legge meg tidlig..hehe...dermed tok vi hos en liten geocaching tur i går kveld. Vi ankom Feiring ca midnatt og fant cachen som var der selv om det var tåke, og temmelig mørkt:)









I dag tidlig var jeg så heldig å få 3! kort i postkassa..YAY!!...Det var ett fra Japan, ett fra England og ett fra Østerike..wiiiii:)....så nå må jeg sette igang å sende noen fler:)














Sunday, October 5, 2008

Hekken er halvert!!:)

Da har jeg endelig ferie..yay!!!:)..De siste to dagene har for det meste gått med til å kutte hekken. Vi har fått veldig god hjelp av svigers...tusen takk:) På plenen har vi en stooooor traktorhenger stående nå og den er temmelig full!!...er godt å endelig bli ferdig...er øm både her og der etter å plutselig skulle være sååå fysisk aktiv..hehe...men vi lever...og nå kan vi også få med oss hva som skjer i gata:)..

Nå sitter vi og ser på en skikkelig splatterfilm (Altered), så jeg har meldt meg helt ut..hehe..velidg saklige greier...IKKE...er noen aliens som dreper det meste...yukkk...

Jeg har bare en ukes ferie i denne omgang og vi har ingen store planer, men det skal bli godt å ha tid til å få gjort litt her hjemme:)..skal ta fatt i støvsugern snart og bli kvitt litt hybeldyr blant annet:)

..har forresten fått noen kort gjennom postcrossing i det siste:)










































 
design by suckmylolly.com